Kaupan ehdot

Osapuolet

Kauppias

HT Enerco Oy
Kolhontie 88, 42700 Keuruu
0503389200
info@htenerco.fi
1617041-8

Asiakas

Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä sekä kauppiaskohtaisia ehtoja ostaessaan tuotteita ja palveluja HT Enerco Oy Internet-palveluissa.

Tilaaminen

Yleiset ehdot

Verkkopalvelussa esitetyt hinnat ovat arvonlisäverollisia.
Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritysasiakkaille.
Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.
Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusehdot

Sopimuksen syntyminen

Sitova sopimus kaupasta tulee voimaan, kun tilaus on vahvistettu (tilausvahvistus/maksuvahvistus).
Tilausvahvistus/Maksuvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joten annathan sähköpostiosoitteesi kun teet tilauksen. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa.
Jos emme jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustasi ilmoitamme siitä sähköpostiisi mahdollisimman pian.

Kaupan peruutus ja palauttaminen

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa.

Myös mahdollisen tuotepakkauksen on oltava myyntikelpoinen.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun Palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Ole yhteydessä myyntiin tarkempien palautusohjeiden saamiseksi.

Palautusoikeus ei koske kaiverrettuja eikä muita yksilöllisiä tuotteita, kuten mm. valmistettavia tuotteita.

Asiakas vastaa palautuksen tavanomaisista kuluista.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Palautusosoitteemme:

HT Enerco Oy
Kolhontie 88
42700 Keuruu

Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään14 päivän kuluessa Asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

 

Toimitus ja kulut

Tilauksesta mahdollisesti veloitettavat toimituskulut riippuvat itse tuotteesta (esim. paino, pakkaus) ja valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan tai tuote sisältää toimituskulut. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut (jos toimituskuluja veloitetaan) ostoskoristasi ennen kuin hyväksyt tilauksen.

 

Toimitamme tilauksesi pääsääntöisesti postilla. Isommat tuotteet toimitamme pääsäntöisesti DB Schenkerillä. Voit ehdottaa viestikentässä toimitustapaa.

Tuotetakuu

Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja. Valmistettavien tuotteiden takuu on 6 kuukautta.

 

Maksuehdot

Kauppias soveltaa palveluissaan luotettavia ja turvallisia maksuvälitystahoja. Käytössä verkkopankkimaksutapa. Maksuvälittäjänä Visma Pay.
Maksutavat

Kauppias ei tallenna pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään vaiheessa.
Asiakas sitoutuu noudattamaan valitsemansa maksutavan mukaisia ehtoja.

 

Maksaminen laskulla

Lasku on maksettava laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä.
Eräpäivän jälkeen maksettuihin laskuihin lisätään aina viivästyskulut. Mikäli lasku on maksettu eräpäivän jälkeen alkuperäisellä laskulla ja viivästyskuluja on ehtinyt jo syntyä, kulut laskutetaan erikseen.
Mikäli maksutapahtumaa ei ole saatettu onnistuneesti loppuun tilaushetkellä, Kauppias ei käsittele tilausta.

Erimielisyydet

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä Asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)